Kerst- & themapakketten

Kerst- & themapakketten
Uw waardering uiten richting uw hardwerkend personeel of dankjewel zeggen tegen waardevolle relaties? Dankzij de combinatie van ons unieke aanbod van food- en lifestyleproducten en onze jarenlange ervaring met het samenstellen van pakketten kunnen we de mooiste kerst- en relatiegeschenken maken tegen elk budget. Ook is er tegenwoordig veel vraag naar zomerpakketten of thema pakketten rondom bijvoorbeeld de ‘Dag van de Zorg’. Indien gewenst kunnen we producten, dozen of non-food items voorzien van bedrijfslogo’s, of andere middelen om het pakket te personaliseren. Dit kan al vanaf lage aantallen! Ook voor lokale (streek)producten of duurzame items kunt u bij ons terecht. De afgelopen jaren zijn er mooie samenwerkingen ontstaan met lokale boeren en de dagbesteding om onze maatschappelijke verantwoordelijkheid een plek te geven. 

In onze permanente (business to business) showroom kunt u inspiratie opdoen en wordt u persoonlijk door één van onze specialisten in uw wensen begeleid. In tegenstelling tot andere aanbieders van kerstpakketten, kun je bij B&G vanaf één pakket je eigen pakket al samen stellen en kunnen ze op het door u aangegeven adres bezorgd worden. Wij zijn één van de weinigen in Nederland die kerstpakketten als ‘cadeaupakket’ opmaken en in folie verpakken, wat de attentiewaarde erg hoog maakt! Ook verzenden behoort tot de mogelijkheden. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw medewerkers zelf een cadeau te laten kiezen via een speciaal daarvoor ingerichte website. Deze kan in de ‘look and feel’ van jullie bedrijf ontwikkeld worden. Vraag gerust een demo hiervoor bij aan ons.

Ook voor themapakketten ter gelegenheid van Pasen, Valentijn, Sinterklaas, een bedrijfsfeest of ander bijzonder moment bent u bij B&G op de juiste plek. De pakketten worden op een feestelijke wijze ingepakt, waardoor het een feestje wordt om weg te geven.

Ook kunnen wij met een variatie aan mooie lifestyle producten een meerwaarde leveren op kerstmarkten die uw bedrijf organiseert. Een bedrijfsborrel bij ons in de winkel behoort ook tot de mogelijkheden, waarbij het personeel in de gelegenheid wordt gesteld om zo hun eigen pakket samen te stellen onder het genot van een hapje en drankje.


Maak nu een afspraak

Volg ons ook op social media!


Facebook


Instagram


Pinterest